suke tweet kan ? mari ikut ^_^

About Me

My photo
dikatakan mempunyai muka persis tedy bear. k, itu perli -,-

Tuesday, October 1, 2013

kembali menulis

assalamualaikum ^^

gila lama tak update.
kononnya busy.
itu semua dusta.
malas yang lebih.

masih lagi seorang pelajar.
melanjutkan ke peringkat yang lebih tinggi.
terima kasih ya ALLAH.

aku sudah berada di tahap ini
tahap yang lebih tinggi
moga ALLAH mudahkan segalanya.



teacher wanna be. inshaALLAH ^^




Wednesday, April 17, 2013

kau hanya persinggahan


assalamualaikum .


dulu kau pernah sinari hidup aku
dulu kau pernah terangi hati aku
dulu kau pernah hadir dalam hati aku.


tapi sayang,


itu semua dulu
itu semua sudah berkakhir
itu semua hanya persinggahan


kerana


kau tiba tiba menyepi
kau tiba tiba menyendiri
kau tiba tiba menghilang


tapi


itu semua lumrah kehidupan
yang datang pasti pergi
aku cuma mahu kau tahu
aku sentiasa menyayangi dan mengingati mu SAHABAT.



Saturday, March 30, 2013

sila kan terasa



bila mudah melontarkan kata sayang
hati jadi tak keruan

bila mudah melontarkan kata rindu
hati rasa tak menentu

tapi sebenarnya
itu hanya omong kosong
tiada maksud tersirat mahupun tersurat

untuk apa berkata sayang
jika tidak bermaksud apa apa

untuk apa berkata rindu
jika hanya suka suka

dan
aku benci cara kau.

jgn pernah hubungi aku lagi
titik !




Wednesday, January 23, 2013

HATI AYAM



assalamualaikum :D

semalam pegi stadium .
tngk gajah lawan penyu.
GAJAH menang !

masih lagi soal hati
bukan senang nak jaga hati 
semua orang
bukan senang nak puaskan
hati semua orang
bukan senang woi !

bila layan nie lebih
yang lain terasa.

mohon fikir sejenak
aku juga punya perasaan
aku juga punya hati 
aku bukan boneka woi !

sekarang jagalah hati u olls masing masing !
aku tak mampu nak jaga hati awk awk dan awk.

hati ayam tuh tak best . 
k, tetibe. 

sekian.




Friday, January 18, 2013

hati bukan permainan


assalamualaikum :D

saat aku menulis entry boring ini
kak wa sedang mengering kan rambut di hadapan kipas besaq
k, saja bgtahu.

hati .
banyak main peranan
soal hati bukan mudah
bukan boleh bawak main
bukan boleh dipermainkan


dia tanya aku dari kawan baik mustahil ke jadi pasangan bahagia one day ?
dan aku menjawab : tiada yang mustahil dalam dunia nie .
ini juga melibatkan hati . see hati sangat banyak main peranan dalam kehidupan seharian.

i have no answer right now for you .
better we stay bff for this time .
dan aku lebih bahagia macam nie.
bukan aku takut mencuba
bukan aku takut bercinta
bukan aku takut kecewa
tapi aku takut hilang kau sbg bff aku
even ALLAH akan ganti yang baru jika aku hilang kau kawan.
tapi percaya lah 
aku sayang kau bff :D




Sunday, December 9, 2012

tertaip

assalamualaikum . 

ketika ini aku sedang menaip smbl berwhats app. K, tade kena mengena.

bila idea datang tangan gatal mencari keypad lalu rancak menaip tanpa henti.

tapi . sebenarnya tade idea pun. 

saja nak tulis yang aku rindu pada dunia blog.

lama menyepi.

sibuk barangkali.

sebagai student

sebagai part time

dan pelbagai lagi.

kbai.





Wednesday, October 31, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...